Tapahtumat

Vuoden 2017 juliste

 

Kilpailuun lähetettiin upeita piirustuksia yhteensä ennätykselliset 250 kymmenestä eri koulusta. Näistä töistä 60 oli esillä kauppakeskus Plazassa hiihtolomaviikon ajan ja  yleisö sai äänestää suosikkiaan. Hyväksyttyjä ääniä tuli yhteensä yli 620. Voittajaksi ja vuoden 2017 julisteeksi äänestettiin Helmiina Johanssonin oivaltava kannanotto teemaan Lasten Suomi 100 vuotta. Hän on pukenut Salkkunan  Unikkokuosiin ja pakannut eväskoriin kotimaista ruisleipää, puikulaa, puolukkaa ja Sisua. Hyvä Suomi! Helmiina on Perniön kirkonkylän koulun oppilas.

 

Yleisöäänestyksessä keräsivät runsaan äänisaaliin myös Essi Pyykkö Perniöstä,Ronja Mäkinen ja Susanne Rissanen Saurun koulusta, Pinja Lehtonen Hähkänän koulusta, Heta Ojala Märynummen koulusta sekä Kuusjoen koulusta Iiro Ahola, Karoliina Reunanen, Anna-Sofia Raita, Kira Toivonen ja Anne-Maria Raita. Onnittelut näille voittajille ja suuret kiitokset kaikille piirtäjille ja osallistuneiden koulujen opettajille!

 

Äänestäneiden kesken arvottiin 10 Salossa Soi -sarjan CD-levyä. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

Kiitos kaikille äänestäjille!

 

Julistepiirustusnäyttely ja yleisöäänestys

 Käy äänestämässä Salon Plazassa 20.-26.2.2017!

 

 

Piirustuskilpailu Lasten Laulukaupungin vuoden 2017 festivaalijulisteen toteuttamiseksi

 

Salon alakoulujen oppilaat kutsutaan mukaan piirustuskilpailuun, josta valitusta voittajapiirustuksesta toteutetaan vuoden 2017 Laulukaupunkitapahtuman juliste. Kilpailuun lähetettyjä piirroksia käytetään myös Laulukaupungin muissa julkaisuissa kuten CD:n kannessa, mainoksissa, tabloid –lehdessä ja nettisivuilla.

 

Laulukaupungin teemana vuonna 2017 on: "Lasten Suomi 100 vuotta".

 

Julistepiirroksissa voisi ”julistaa” ja ”juhlistaa” satavuotiaan Suomen parhaita puolia eli vastata kysymykseen: ”Mikä on lasten mielestä parasta Suomessa?

 

Piirrosten toivotaan olevan pystysuuntaisia ja tekstittömiä – pääpaino julisteessa on kuvallisella viestillä. Piirrokseen liittyvän tarinan tai sen nimen voi kirjoittaa työn takapuolelle. Kuvan taakse laitetaan myös tekijän nimi, ikä ja koulun nimi. Kilpailuaikaa on 14. helmikuuta asti ja työt pyydetään toimittamaan kouluittain Laulukaupungin toimistoon osoitteeseen Myllyojankatu 18-20 sopimalla etukäteen toimitusajasta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .  Piirustuksia ei palauteta.

 

Raati valitsee piirustusnäyttelyyn työt, joista yleisö äänestää voittajat. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan tavarapalkinnoin ja voittaja saa lisäksi julkisuutta sekä paikallisessa mediassa että Laulukaupunkitapahtuman valtakunnallisen markkinoinnin kautta.

 

Piirustustusnäyttelystä ja yleisöäänestyksestä tiedotetaan erikseen.

 

 

Uusi juliste paljastettiin Plazassa 2.4.2016

Kilpailuun lähetettiin 130 upeaa piirustusta, joista 50 oli esillä Plazassa viikolla 8. Yleisö sai äänestää suosikkiaan. Ääniä tuli yhteensä yli 500. Voittajaksi äänestettiin Siiri Huuskosen iloinen ja värikäs työ, jossa on paljon hauskoja yksityiskohtia. Siiri on Hähkänän koulun oppilas.

Yleisöäänestyksessä erottui kärkikuusikko ja Siirin lisäksi paljon ääniä kahmivat Kuusjoen koulun oppilaat Julia Humalamäki, Iiris Yli-Jama ja Jere Vuori sekä Alhaisten koulun Jenni Hokkanen ja Onni Mustonen. Onnittelut näille voittajille ja suuret kiitokset kaikille piirtäjille ja osallistuneiden koulujen opettajille!

Yleisöäänestykseen osallistuneille arvottiin viisi Laulukaupungin tuotepakettia. Arpaonni suosi seuraavia: Marja-Leena Lehtinen, Rebecca Makkonen, Maria Saarela, Erkki Lehto ja Jennie Laakso. Onnea kaikille! Palkinnot voi noutaa Laulukaupungin toimistosta. 

 

Piirustuskilpailu Lasten Laulukaupungin vuoden 2016 festivaalijulisteen toteuttamiseksi

Salon alakoulujen oppilaat kutsutaan mukaan piirustuskilpailuun, josta valitusta voittajapiirustuksesta toteutetaan vuoden 2016 Laulukaupunkitapahtuman juliste. Kilpailuun lähetettyjä piirroksia käytetään myös Laulukaupungin muissa julkaisuissa, kuten CD:n kannessa, mainoksissa, tabloid -lehdessä ja nettisivuilla.

Laulukaupungin teemana vuonna 2016 on "Mielikuvita!"

Piirroksissa voi päästää mielikuvituksen valloilleen ja käsitellä Saloa, Lasten Laulukaupunkia ja Salkkuna -maskottia erittäin vapaasti "mielikuvittaen".

Kilpailuaikaa on 10. helmikuuta asti ja piirustukset pyydetään toimittamaan kouluittain Laulukaupungin toimistoon osoitteeseen Myllyojankatu 18-20 sopimalla etukäteen toimitusajasta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Piirustuksia ei palauteta.

Raati valitsee piirustusnäyttelyyn työt, joista yleisö äänestää voittajat. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan tavarapalkinnoin ja voittaja saa lisäksi paljon julkisuutta sekä paikallisessa mediassa että Laulukaupungin valtakunnallisen markkinoinnin kautta.

Piirustusnäyttelystä ja yleisöäänestyksestä tiedotetaan myöhemmin.

© 2017 Lasten Laulukaupunki ry
Toteutus: Mainoset