Hyvänmielentori ja Joulukadun avajaiset 1.12.2019

Lämmin kiitos kaikille Hyvänmielentorilla mukana olleille ja Salon Joulukadun toteutukseen ja avajaisiin osallistuneille!

Lasten Laulukaupunki ry toivottaa kaikille ystäville, avustajille, talkooväelle, yhteistyökumppaneille  ja tukijoille Iloista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Kiitos Salon kaupunki, Maran Klubi/Maracatering, Salon Jätehuolto/Salon Hyötykäyttö, Salon Telttapojat, Puutarhatukku, Kauppakeskus Plaza, Otso-Salkkari/Salon Seudun Sanomat, Salon Rakennuskonevuokraamo, Salon Torikaffe, Finnfoam Oy, Someron Säästöpankki, Matti Laakso, Nurak Nailpaint, Salon Kukka ja Siemen, Hautaustoimisto Saustila, Salon Seurahuone, Hammasteknikko Marko Rosendahl, Vihannestukku Öberg, Salon Ulataksi, Suur-Seudun Osuuskauppa, Lounaismaan Osuuspankki, Olli Alanko Oy, Kello ja Kulta Jokinen, Khao Suk, Salon Radiokirppis, Salon Vanha Apteekki, Rakennus Järvi Oy, Salon Gym&Fitness Center Oy, Tom K Eriksson Oy/Citymarket, Juha Punta Oy, Lounea, Salon Sos.dem työväenyhdistys, Salon Mattopesupojat, Miestenpukimo Lammervo Oy, Headline, Nordea, Eskolan Puutarha, K-rauta Passeli, Maripuoti, Kikan Kukka ja Lahja, Kalaliike Asp, Rakennusliike T.Rauman Oy, VMP/Eezy, Salon Tilipalvelu Oy, Vaanelan Puutarha, Jannen Huoltomyynti, Kiinteistökolmio, SLP Innovations, Lähitapiola, Salon Torikauppiaitten yhdistys, Kivityö Veli Toivonen Oy.

 

 

Yhdistykset, koululuokat ja vanhempaintoimikunnat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi perinteisesti aloittamaan kaikkien salolaisten yhteinen joulu Salon torille. Hyvänmielentorilla myyntiaika on klo 12-17. Torin lavalla on ohjelmaa pitkin iltapäivää.

Salon Joulukadun valot syttyvät klo 16 alkaen iloisen kulkueen lähtiessä liikkeelle Oskarinkadulta kohti Salon Hyvänmielentoria itse Joulupukin johdolla.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Siv Ilola, p. 050 5245343 tai sähköpostitse info@lastenlaulukaupunki.fi